Wat doe jij met je privileged accounts?

Er worden bij veel organisaties nog steeds privileged accounts (accounts met verhoogde rechten) gebruikt voor dagelijkse bezigheden. Ook voor het installeren van een scriptje of het browsen op internet. Hierdoor is de potentiele schade enorm wanneer de inlog gegevens buitgemaakt worden. De hacker in kwestie kan op deze manier van deze verhoogde rechten gebruik maken om diverse systemen aan te tasten of plat te leggen. Medewerkers met zo'n account dienen dus te allen tijde gebruik te maken van de normale gebruikersaccount wanneer dit soort activiteiten uitgevoerd worden.

Cybersecurity

In deze animatie wordt aan de hand van een voorbeeld uitgelegd hoe schadelijk het kan zijn wanneer er niet zorgvuldig omgegaan wordt met inloggegeven met verhoogde rechten, zogeheten "privileged" accounts.

Kwaliteit voor allen in de regio Rijnmond

De stichting Samenwerkende Rijnmond Ziekenhuizen (SRZ) is het samenwerkingsverband van negen ziekenhuizen in de regio Rijnmond. Op veel gebieden werken deze ziekenhuizen samen waarbij het verbeteren van de gezondheidszorg in de regio Rijnmond altijd centraal staat. Brouwerij Creative draagt zorg voor de animaties omtrent de verbetering en verduidelijking van de werkwijzen, regels en methodes.

Kijk hier ook eens naar!

Beroepsgeheim
Niet-natuurlijke dood
NWZ Aanmeldzuilen
PMO
Patiƫnten portaal
Videobellen
Nu doen voor later